BH cosmetics haul

Bild från Instagram.
 
Anledningen till att jag gick in på BH's hemsida var från början för att jag hade tänkt köpa en customized ögonskuggspalett, jag vill sätta ihop en egen som är anpassad efter vad jag kräver av palett. Det kan vara bra att ha alla ögonskuggor som jag använder mest i en och samma palett, så när jag åker till pappa så behöver jag inte packa massa singel ögonskuggor. Jag är ganska petig med hur ögonskuggorna ska vara/se ut för att jag ska ha dem som mina "go to"-ögonskuggor. En Z-palette står fortfarande på öndkelistan. Jag hade beställa ögonskuggor från Makeup geek och "depotta" några som jag redan har, och sätta ihop en palett med de ögonskuggor jag "behöver" (ingen behöver ju smink) när jag flyttar mellan och så vidare. 
Iallafall så gick jag in på BH's hemsida och såg att det var "upp till 70% rea", det vill säga att det var jättebilligt. Till exempel deras rouge-palett med tio rouge kostade drygt 50:- Tyvärr var alla single ögonskuggor som jag hade tänkt köpa slut. Men jag kunde inte låta bli att köpa lite annat istället. 
Contour och blush paletten var ett självkart val, den har jag velat ha länge. Sedan kom jag på att jag ville ha någon slags ögonskuggspalette också. De har många populära paletter, men efter en snabb titt på vilka färger paletterna innehöll så valde jag San Francisco-paletten. Det var inget jag hade platerat att köpa eller ens kollat på innan (jo, sett på youtube men), men jag är riktigt nöjd med den också.
De två paletterna + frakt blev ungefär 300:- Vilket är ett riktigt värt köp om du frågar mig. Jag kommer såklart att skriva mer om båda paletterna i ett annat inlägg!
Other | |
#1 - - Ida Eriksson:

Yeey! ^^

Svar: Woop woop :D
Ebba Olofsson

Upp