Skolavslutnings-sminkning (med NAKED 3) ♡

Jag kände för att göra en sminkning på Ada. Dels för att det är kul, dels för att det är mycket enklare att lägga en snygg ögonmakeup på hennes ögonform (hur man än gör så ser det ändå bra ut). Då passade jag på att ta två flugor i en smäll och göra en solavslutningssminkning samtidigt som jag använde Naked 3, eftersom att jag gissar att det är det de flesta vill se. Jag förstår om det är lite för dramatiskt för vissa, måste erkänna att det spårade ur lite. Jag hoppas att någon kan få lite inspiration till skolavslutninen, eller till något annat, iallafall. Det går såklart lika bra att använda andra ögonskuggor istället för Naked 3.
 
Jag fotade inte alla steg.
 
Ögon: 
La först Burnout på inre delen av ögonlocket, Liar på yttre halvan. Sedan la jag Blackheart i ett "yttre v/c" (se bild). Suddade med en ren borsre innan jag la Nooner i globlinjen. Jag la först Strange som highlight under ögonbrynet, insåg sedan att det inte blev tillräckligt intensivt och la Venus (från Naked basics ovanpå). I inre ögonvrån la jag lite av Kicks baked eye color i färgen Sheer perfection. Om jag minns rätt så la jag Liar under ögat också. Mascaran jag använde för att blanda Adas ögonfransar med lösögonfransarna är Covergirl clump crusher. Vet dock inte vad lösögonfransarna heter för jag har inte kvar förpackningen. Jag vet bara att det är några avklippta, från Ardell tror jag. Sedan la jag lite eyeliner för att dölja bandet från lösögonfransarna, suddade ut del lite med Blackheart
 
Bryn:
Gjorde som Ada sa att hon brukar ha, d.v.s. Naked 2 på inre halvan av ögonbrynen, och Faint på yttre. Båda ögonskuggorna är från Naked basics.
 
Läppar: 
Revlon lip butter i färgen Berry smoothie och Kicks baked eye color - Sheer perfection på amorbågen.
 
Ansikte:
Som foundation använde jag Revlon colorstay på henne, och som concealer Maybelline age rewind. Jag la Maybelline fit me foundation stick som bronzer innan jag la ett puderbronzer övanpå. Det var ett bronzer från Ginatricot, vet inte exakt vad det hette. Rouget heter Elevated och är från Tarte be MATTEnificent amazonian colored clay matte eye & cheek palette. Snodde sedan mammas highlighter från Isadora, men den syntes knappt.
 
Använde både mina och Adas sminkprodukter, mest Adas faktiskt. Och tack Ada för att jag fick låna dig som modell ännu en gång!
 
Eyebrows, Eyes, Face, Lips, Tips & tricks, Tutorials | |
Upp