Top 5 drugstore lipsticks for fall

Färgerna stämmer bättre på nedre bilden. Läppstift #3 är ljusare än både #1 och #2. Läppstift #2 är mer lila.
 
Jag är inte som dessa beauty-gurus att jag har flera lådor med läppstift, så jag kan inte riktigt säga "Det här är världens bästa vinröda läppstift", eftersom att jag inte har testat så många vinröda läppstift. Men jag har minst en färg inom varje "karegori" och jag vet hur ett bra läppstift ska vara eller vad jag gillar iallafall.
Du behöver inte ju inte gå och köpa den här specifika produkten, det här är mer lite inspiration till vilka färger du kan sträcka dig efter dig efter på hösten. 
 
Från vänster till höger.
 
Burgundy:
Jag har Rimmel lasting finish matte by Kate Moss - 107. Det är en kall, matt, inte-så-jättemörk vinröd. Ursnygg och luktar underbart.
 
Plum:
Jag har Maybelline color sensational - Bit of berry. Det är en mellan-mörk lila, men inte för är lila, glansig. Känns skön på läpparna.
 
Berry:
Jag har Nyx matte lipstick - Merlot. Det är ett hallonrött matt läppstift. Ett bra alternativ om du letar efter den typen av färg.
 
Mauve: 
Jag har Nyx round lipstick - Thalia. En krämig, glansig, rosig ljuslilla. En avmina mest använda läppstift, den fungerar verkligen till allt
 
Dark rosy nude:
Jag har Kicks cream matte lipstick - Pink ribbon. Jag skulle säga att det är en mörk, 90-tals rosa-nude. Lite uttorkande formula, men håller länge.
 
Om du frågar mig så finns det en färg som "saknas" på den här listan. En färg som jag tycker är "ett måste" på hösten och som jag verkligen skulle "behöva" i min samling. Det är en riktigt mörk, vampy vinröd. Som läppstift #1 fast kanske en till två nyanser mörkare och gärna med varm underton. En klassisk höst-vinröd helt enkelt. Det är inte alls svårt att hitta, massor av drugstore-märken har en sådan färg. Jag har bara inte tagit mig tid att köpa en.
 
Lips, Reviews, Tips & tricks | |
Upp