E.l.f. blush brush - first impression

Jag måste börja med ett be of ursäkt för att ljuset har varit kasst på mina senaste bilder. Det blir bara mörkare och mörkar ute, vilket gör att det blir väldigt svårt att få bra bilder. Måste nog börja fota med blixt snart igen.
 
Idag var första gången jag provade min nya "konturpuder"-borste från Elf. Det är egentligen en rougeborste men jag köpte den for att använda till konturpuder för min gamla höll på att falla sönder. Jag har hört att den var bra till just det. Den är väldigt liten för att vara en rougeborste, men perfekt till konturpuder. Lagom storlek för att skugga under kundbenen (och på andra ställen) med. Jag gillar att den är avsmalnande, då kan man lägga pudret på sidan av näsan med den också, istället för att byta till en mindre borste. Sen så är den väldigt mjuk också. Om jag ska bedöma utifrån vad den egentligen är så skulle den inte få speciellt bra betyg, men nu gör jag inte det. 
★★★★★ Än så länge så har den uppnått mina krav, men det här ju bara ett "första intryck". Vi får se hur länge den håller, det är faktiskt en av de billigare borstar jag har köpt.
 
Face, Reviews | |
Upp