Cher Lloyd 'with ur love' inspired makeup look

Jag vet att den här musikvideon inte är speciellt ny, men visst är det Cher Lloyds nyaste iallafall? Ah, det spelar ingen roll. Först när jag såg den här musikvideon tänkte jag bara "Wow, jag älskar hennes sminkning". (Ada, minns du?). Cher har flera olika sminkningar i videon men det är den på bilden ↑ jag blev kär i.
 
Det ser ut som att första bilden är från någon annan dag eller något men så är det inte. Jag hade inte så mycket tid så istället för att försöka få flawless hy så fokuserade jag på ögonen och läpparna istället. Så förlåt om jag ser sjuk ut.
Det är någonting med Chers ögonskugga som jag inte kan förklara. Den är lixom  guldig men den reflekterar grönt...? Ja ni ser ju på bilden, den är speciell. Jag har ju då ingen sån ögonsskugga så jag tog en guld-grön, men det ser gul ut på bilderna.
Jag gillade dock inte den färgen till mina ögon. Jag tyckte den gav dom en konstig färg...
 
Jag älskar mörka läppar och jag älskar ombre läppar. En kombination av de två är ju inte fult! Men jag hade inte en tillräckligt mörk läpppenna/läppstift så jag använde mörka ögonskuggor utanpå. Det tog ett tag att få till det men jag tyckte ändå att resultatet blev ganska okej. En viktig grej om man ska ha mörka läppar är att avsluta med att lägga concealer runtom, det ser så mycket bättre ut.
 
Jag tänker inte be om ursäkt igen för att jag ser sjuk ut (och men sjuk menar jag trött/förkyld). Så blev det iallafall ↑. På långt håll ser det väl rätt okej ut?
 
 
 
 
 
 
Eyes, FOTD, Lips, Tutorials | |
Upp