Cool toned dramatic smokey eye | Winter makeup

 
Mörka dramatiska smokey eyes stod på listan medan mina ögonbryn fortfarande är blonda. Jag gör så många varma sminkningar att jag tyckte det var dags för en med kalla färger. Är också en aning inspirerad av den aktuella högtiden nyårsafton. Har använt en hop med svarta och blå-lila ögonskuggor, fransarna är nummer 157 från Eylure. På läpparna har jag den gamla klassikern La Splash Ghoulish. Fler bilder hittar ni som vanligt här.
 
Eyebrows, Eyes, Face, Lips | | Kommentera |

Editorial worn in glossy high fashion makeup

 
Eftersom jag blekte min bryn, som ni vet om ni förjer mig på instagram, var jag bara tvungen att göra en sån här sminkning! Om ni känner mig så vet ni att konstiga sminkningar är de jag gillar mest, så det passar ju bra nu när jag ändå ser konstig ut. Perfekta "instagramsminkningar" är verkligen inte något jag föredrar, men fashionsminkningar däremot, är ju en favorit. Älskar när det är sådär "greasy & creasy" och ser lite använt och slitet ut. Mer om sminkningen hittar ni som vanligt här.
 
Eyebrows, Eyes, Face, Lips | | Kommentera |

My everyday go-to makeup look | Winter makeup

 
För det första så har jag inte bloggat på några decennium för att bloggen är inte något jag prioriterar, i princip allt annat går före. För det andra så var jag i Luleå igår och blekte tänderna hos Emelie Nixon och jag är jättenöjd med resultatet, så nu kanske ni kommer se mina tänder lite oftare här framöver. 
 
Idag har jag varit så kreativ att jag gjorde min "vardagssminkning". Disclaimer: Vissa dagar använder jag inget smink alls, andra dagar använder jag lite mer (maskara, ögonbrynsgel och kanske lite concealer), och övriga dagar sminkar jag mig ungefär såhär↑. Kan ju tillägga att det finns en hel del dagar då jag inte kan sluta spacklar på ganska mycket mer det här. 
 
Basen är oftast densamma medan jag byter ut kind, läpp och ibland ögonprodukter (fransar/inga fransar och möjligtvis lägger till ögonskugga). Jag brukar sträva efter en fräsch och ungdomlig men också sofistikerad och liiite "edgy" typ av look. Svagt täckande foundation och tjockt med concealer under ögonen (mina mörka ringar är inte att leka med just nu). Vill ändå att hyn ska se hyfsat naturlig ut, gärna åt det mer glansiga hållet - highlighter är inget jag brukar vara försiktig med. Fokus på bryn och ibland fransar. Rouget matchar jag efter vilket läppstift jag känner för, använder oftast kombinationen på bilden. Bronzer ingår också i min vardagsrutin. Var även medvetna om att det här är min sminkrutin just nu, den ändras ju lite hela tiden.
 
Min plan är att instagramma lite om vilka som har varit mina mest använda produkter under det här året och att jag där ska lägga ut bland annat de produkterna jag har använt här. Får se om det blir av, besök gärna min instagram!
 
Eyebrows, Eyes, FOTD, Face, Lips | | Kommentera |
Upp