Makeup for picture day

Så här såg jag ut för två dagar sedan när det var skolfoto.
 
Jag skrev ett inlägg förra hösten om hur man sminkar sig till en fotografering. Jag kommer inte ihåg exakt vad jag skrev så jag tänkte uppdatera tipsen jag gav för att jag är naturligtvis kunnigare nu. Och förresten, jag vet att min foundation ser för ljus ut, men det var för att vi skulle fofograferas i slutet på dagen och min foundation oxiderar ganska mycket, vilken betyder att den blir mörkare ju längre tid den sitter på huden. Så om jag lägger på ganska ljus foundation på morgonen så passar den mig på efterminnagen.
 
Detta kan vara bra att tänka på inför en fotografering (vilken fotografering som helst):
 
• Använd inte för mycket SPF om du ska fotas med blixt för det kommer att ge frashbacks och ditt ansikte kommer att de grå-vitt ut. Vi vill väl inte ha något moon face? 
Det här är en gammal bild som min farbror tog av mig bara för att ni ska få se vad som kan hända om man har hög SPF i sin foundation.
 
• Sminka dig mer än var du tror att du behöver. Smink försvinner alltid lite på bilder, mycket highlight, contour och rouge hjälper till att få mer form och färg i ansiktet. Jag la på ganska mycket, men ni ser ju att det inte syns så tydligt på bilderna.↑ Om du ska ta bilder i svartvitt är det dock smartast att skippa rouget.
 
• Undvik alltför skimmriga produkter och se till att använda puder. Jag använde ingen skimmrig highlighter eller illuminator i aniktet för att jag visste att bilderna skulle fotas med blixt och jag ville inte riskera att se glansig ut.
 
• Markera ögon, läppar och bryn för att de inte ska blekna bort av blixten. Använd ljusa ögonskuggor för att öppna upp ögonen och på en piggare blick.
 
Om det är något jag har glömt, skriv det gärna i kommentarsfältet!
Eyebrows, Eyes, Face, How to, Lips, Tips & tricks | |
Upp