A fall look - Copper and cranberry eyes + burgundy lips

Min höstsminkning från förra året kan du se här.
 
Det här är en ganska "djärv" sminkning, både vågad ögonmakeup och markerade läppar. Jag skulle vanligtvis inte bära den här sminkningen ute, jag skulle välja bara ögonen eller bara läpparna. Det kan se lite tungt ut, men det är ju bara min personliga åsikt. Vad som också skulle vara snyggt till de här läpparna är taupe-färgad ögonskugga. Fortfarande höstigt, men tävlar inte om fokuset med läpparna. 
Den här koppar/tranbärs-färgade ögonskuggan passar särskilt bra till blåa ögon. Ni kanske ser att mina ögon ser blåare ut, även fast jag inte har speciellt blåa ögon. Det är ögonskuggan som framhäver det blå i dem.
Ha i åtanke att läpparna ser mörkare, mer vinröda, ut i verkligheten. Jag använde faktiskt samma läppstift som min höstsminkning från 2013. Jag la bara lite eyeliner under (för att göra det någon nyans mörkare) och läppglans ovanpå (bara för att få en förändring).
Jag vet att det inte ser ut som jag hade något rouge, men det hade jag. Färgen på rouget är bara vältigt diskret för att det pågick redan så mycket kring ögon och läppar.
 
Jag hade tänkt skriva en lista här under om vilka produkter jag använde, men jag inser nu att den skulle bli jättelång. Så om ni undrar över någon speciell produkt eller något annat så får ni väl kommentera. 
Hoppas ni gillar sminkningen!
 
 
 
Eyebrows, Eyes, Face, Lips | |
Upp