Individual eyelashes

Jag vet att jag har gjort många inlägg som inkluderar min skolavslutningssminkning och jag förstår om ni blir less. Men jag tänkte passa på nu när jag ändå har massa bilder med "a full face" (d.v.s. heltäckande foundation, skulpterade ögonbryn o.s.v.). 
Jag vet inte om ni la märke till att jag hade lösögonfransar på skolavslutningen, eller inte. Det var väl det som var meningen, att det skulle se "naturligt" ut. Jag använde de här ↑ ögonfransarna, fast dom som är "knot free" (hittade ingen bild). Om man tittar på nära håll på sminkningen så ser man ändå de små knutarna (se bild), men på längre avstånd ser det bara ut som om jag har väldigt långa ögonfransar. 
Själv så föredrar jag individuals över strips för att de är skönare att ha på sig, de är lättare att sätta fast och de ser mer naturliga ut. Jag gillar speciellt de som har med olika längder. De långa är oftast för långa, men de andra är super. Jag hade korta från ungefär mitten på fransraden och utåt, längst ut på fransraden hade jag medium.
Individual lashes (vilka som helst) rekomenderas varmt!
 
 
Eyes, Tips & tricks | |
Upp