Eyebrow shapes to avoid

Den ända jag tänker göra narr av i det här inlägget är mig själv, för att jag vill inte att någon ska känna sig förolämpad. Det kommer alltid finnas personer som blir arga över sånt här, kom ihåg att det här är bara min åsikt och mina makeup mistakes. Det finns inga regler, det är bara smink, ha det i åtanke.
 
Bild 1: 
The parting of the red sea är ögonbryn som sitter långt ifrån varandra. De får ansiktet ur balans och gör så att näsan ser bredare ut. Jag tycker att jag såg ut lite som en alien.
 
Bild 2: 
Jag vet inte ens om de här har något namn, men de ser bara för hemska ut. Jag plockade bågen alldeles för hård och svansen för lutande nedåt. Varför la jag tid på det när jag inte ens brydde mig om att fylla i dem?
 
Bild 3:
Overdrawn eyebrows. WHY? Hur kunde jag gå ut så här? Jag vet inte ens vad jag ska säga. Behöver jag ens säga något? Ni fick er iallafall något att skratta åt.
 
Bild 4:
De här ögonbrynen är egentligen inte alltför dåliga. De är bara inte speciellt smickrande för min ansiktsform. Genom att göra dom rundade i början gör att de ser ganska onaturliga ut.
 
Bild 5:
The overplucked eyebrows har de flesta nog provat på. På den här bilden har jag gjort svansen väldigt tunn. Det ser bara inte bra ut.
 
Bild 6:
Det här är hur mina ögonbryn ser ut för tillfället (har dock inte så här ↑ skulpterade varje dag). Och jag vet att om några år kommer jag tänka "Varför hade jag såna här ögonbryn?" För då kommer det att vara någon annan form och teknik som är inne. Så länge jag inte blir tadpole brows så är det okej.
 
Eyebrows | |
Upp