Chanel

Jag satte ihop ett litet collage på vår fina katt Chanel. Vi har haft henne i drygt två veckor nu och jag tänkte att ni som inte följer mig på instagram kanske inte visste att vi har köpt en katt. Hon är världens snällaste, sötaste och roligaste katt, följ mig på instagram för fler bilder och videor.
Other | | Kommentera |

Beauty things I suck at

Det här inlägget är inspirerat av en gammal tag på youtube, "beauty things i suck at tag". Jag tycker det är bra att visa sina imperfektioiner för att bryta lite samhällsideal om att man ska vara perfekt o.s.v. Sanningen är den att man ser bara folks höjdpunkter, för att det är det vi vill framhäva. Därför tänkte jag göra ett inlägg där jag helt enkelt skriver vad jag är värdelös på, inom skönhet, det här är ju trota allt en skönhetsblogg.
 
1. Hår. Jag kan inte göra något med mitt hår utan att misslyckas. Eller jag kan platta det, men so fort jag försöker locka det eller göra någon fancy uppsättning så blir alltid fel. Det är därför jag alltid har det naturligt.
 
2. Sminka mig snabbt. Jag tar längst tid i världen på att göra mig klar. Särskilt vid speciella tillfällen då jag behöver se put together ut. Det är nog för att jag är en sån perfektionist när det gäller smink. 
 
3. Måla mina naglar. Jag gör det för sällan men när jag gör det så målar jag utanför eller så målar jag för tjockt/tunt så att det blir "korvigt". Sen så orkar jag aldrig vänta tills det har torkat och förstör det för att jag glömmer bort mig och gör nångting med händerna.
 
4. Applicera läppstift direkt från tuben. Jag måste ha en läppensel, annars kommer det överallt. 
 
5. Använda lagom mycket puder. Jag använder alltid för mycket och jag vet det, jag vill bara att min foundation ska sitta så länge som möjligt. Det har nog att göra med att jag har extremt oljig hy och jag ser fort glansig ut om jag inte använder mycket puder. Sen vill jag ju inte att min foundation och min concealer som jag har lagt ner mest tid på ska glida av efter bara någon timme.
 
Det var mina top 5 beauty things i suck at, jag kan säkert göra den listan mycket längre men jag tror inte att någon orkar läsa det, eller ens bryr sig för den delen.
Other | | Kommentera |

Demi Lovato *Really don't care* inspired makeup

Länk till video: https://www.youtube.com/watch?v=OJGUbwVMBeA
 
Jag var inte säker på om jag skulle puplicera det här inlägget. Jag vet inte vad jag höll på med när jag skulle fota, hälften av bilderna är ur fokus, resten blundar jag på eller ser helt löljig ut. Sen blir jag lite irriterad på att jag ser ut som ett spöke på bild, även fast jag massor av bronzer. Ögonskuggan såg också ljusare ut på bild än vad den gjorde i verkligheten. Jag måste också be om ursäkt för mitt hår för det såg hemskt ut. 
Förlåt för att jag klagar, det här inlägget kanske är roligare än inget inlägg alls iallafall.
Eyes, Lips | | Kommentera |
Upp