Muted fall look

En klassisk höstsminkning (vinröda läppar o.s.v.) är kanske inte för alla. Om du vill uppdatera din look till något höstigare, men inte vill gå för "bold" hoppas jag att det här kan inspirera dig. Jag har sett att folk har gjort lite såna här höstsninkningar i år. Jag vet inte om det är Kylie Jenner-trenden som hänger kvar fortfarande, för att det påminner mig lite om 90-talet.
Man behöver ju inte ta alla steg, men det här är det jag har ändrat på sedan sommaren:
 
Foundation:
Bort med den daggiga, fräsha looken, kallare tider får mig automatiskt att tänka på mattare hy.
 
Kinder:
Jag använde ingen highlighter alls, för att jag kände för att vara helt matt. Mitt knallrosa rouge bytte jag ut mot ett mer brun-rosa. Du kan också använda plommonlila eller vinrött, så länge de är ganska neutrala (brun/grå-aktig underton) och inte jätte starka.
 
Ögon:
Vet inte rikgtigt hur jag ska förklara, jag fortsatte med matt även där. Det funkar både med kalla taupe-nyanser och varmare bruna skuggor.
 
Läppar:
Om du vanligtvis brukar ha rosa (som jag) eller nude läppstift är det här kanske den mest effektiva och lättaste förändringen. Jag ser fortfarande dessa 90-talsinspirerade läppar. Färgen är svår att förklara, en mork rosa-brun nude med lila underton, ungefär. Men det räcker väl med att jag Kylie Jenner-färgen, för alla vet nog vad det är för färg vid det här laget. Har allvarligt talat aldrig sett en trend blivit så utsliten. Läppenan jag använde heter "Mauve" och är från Nyx. Jag har hört att den är en dupe för läppennan som Kylie sägs använda, d.v.s. "Whirl" från Mac. Det var anledningen till att jag köpte den från början.
Eyes, Face, Lips, Tips & tricks | |
Upp