Spring makeup look

Typisk vår/sommarsminkning med bronsfärgad hy och ögonlock, och korallfärgade kinder och läppar. Vill man gå hela vägen kan man dra till med ett par oranga läppar!
 
På ögonen har jag använt: Burnout och Trick från Naked 3 i inre och yttre ögonvrån och på nedre fransraden, L'oreal infallible eyeshadow i färgen hourglass beige mitt på ögonlocket, Dream in chocolate från Tarte be mattenificent amazonian colored clay matte eye & cheek palette som eyeliner och i yttre ögonvrån, Nyx taupe eyeshadow i globlinjen, och Benefit they're real mascara på ögonfransarna.
 
På läpparna hade jag: Covergirl lip perfection lipstick i färgen fairytale och något läppglans från Viva la diva som jag inte ver vad det heter för namnet har gnuggats bort.
 
På kinderna hade jag Covergirl lip perfection lipstick i fairytale, igen (jag hade inget korallfärgat rouge) och i "yttre delarna av mitt ansikte", ni vet, där man brukar ha bronzer, la jag Barry M natural dazzle matte bronzing powder. Jag brukar inte ha brozer så ofta, jag brukar ha konturpuder istället. Men idag gjorde jag en förändring. Jag gillar faktiskt det här bronzing pudret, tycker inte alls att det ser speciellt oranget ut på mig. Eftersom att jag är så blek så ser nästan alla bronzers oranga ut på mig. 
 
Resten av sminkningen, det vill säga foundationen, highlightingen och ögonbrynen, gjorde jag bara som vanligt. Förutom pudret, jag hade mindre buder än vanligt för att min hy skulle se mer "daggig" ut.
 
Bara så ni vet så ingår den här sminkningen inte i någon rutin som jag brukar ha på våren. Det är bara min tolkning på vårens trender.
Jag hoppas att inte det här inlägget blev alltför rörigt, här har ni länkar till tidigare årstidsinspirerade sminkningar:
Vinter, vinter/höst och höst.
 
 
 
Eyebrows, Eyes, Face, Lips | | 3 kommentarer |

First impression: Covergirl lip smoochies - Text me

Det här är absolut det bästa tonade läppbalsamet jag har provat. Det ser rött ut i förpackningen men det blir hallonrosa på läpparna eftersom att den är så genomskinlig. Den är återfuktade, faktiskt den ända läppprodukten som inte torkar ut mina läppar. Den känns krämig när man applicerar den, men också många timmar efter. Man kan se lite glitter i den, men som tur är syns det inte när man har det på. Färgen (text me) är en absolut perfekt vardagsfärg för mig, de andra nyanserna har jag inte provat. Den doftar lite som playdo-deg, men jag tycker bara att det luktar gott. Och den sitter jättebra för att vara ett färgat läppbalsam. Jag gillar att man inte behöver en läppensel, utan man kan bara sänga på sig den på väg ut genom dörren. 
När jag skulle köpa den valde jag mellan Revlon's lip butter, Maybelline's color wisper och babylips, Burt bees tinted lip balm och så vidare. Jag ångrar inte att jag köpte den här!
★★★★★ Köp det om du kan få tag på det. Det är värt med tanke på priset, drygt 30kr tror jag det var.
 
 
Reviews | | Kommentera |
Upp