E.l.f. blush brush - first impression

Jag måste börja med ett be of ursäkt för att ljuset har varit kasst på mina senaste bilder. Det blir bara mörkare och mörkar ute, vilket gör att det blir väldigt svårt att få bra bilder. Måste nog börja fota med blixt snart igen.
 
Idag var första gången jag provade min nya "konturpuder"-borste från Elf. Det är egentligen en rougeborste men jag köpte den for att använda till konturpuder för min gamla höll på att falla sönder. Jag har hört att den var bra till just det. Den är väldigt liten för att vara en rougeborste, men perfekt till konturpuder. Lagom storlek för att skugga under kundbenen (och på andra ställen) med. Jag gillar att den är avsmalnande, då kan man lägga pudret på sidan av näsan med den också, istället för att byta till en mindre borste. Sen så är den väldigt mjuk också. Om jag ska bedöma utifrån vad den egentligen är så skulle den inte få speciellt bra betyg, men nu gör jag inte det. 
★★★★★ Än så länge så har den uppnått mina krav, men det här ju bara ett "första intryck". Vi får se hur länge den håller, det är faktiskt en av de billigare borstar jag har köpt.
 
Face, Reviews | | Kommentera |

Fall into winter makeup look

En lite mörkare sminkning med bland annat selfish, från nude 'tude paletten, på ögonlocket och Nyx thalia (round lipstick) på läpparna. Läppstiftet ser mer lila ut på bilden än vad det egentligen är. Klicka här för att komma till min höstsminkning som jag gjorde i September.
Eyebrows, Eyes, Face, Lips | | Kommentera |

Max factor false lash effect review

(Förutom mascaran, så har jag inget annat smink på mig.) 
Jag har haft den här mascaran ett tag nu, tror jag fick den i julklapp förra året. Jag har inget minne av att den någonsin har haft en vidare "våt konsistens", om ni förstår vad jag menar. Den är torr nu och jag tror att den var hyfsat "torr" när jag öppnade den också. Själv har jag inget problem med det, men vissa vill ha en mer blöt konsistens. Jag tycker det är en bra mascara om man vill ha volym, men jag känner att den ger inte så mycket längd på fransarna. Borsten greppar mina fransar, den gillar jag verkligen. Jag tycker också att det är en ganska klumpfri mascara.
★★★★☆ Den hade fått fem stjärnor om den hade gett lite mer längd.
 
 
Eyes, Reviews | | Kommentera |
Upp